Logo Willems Classics
Offerte

Reclamebureau

 

 

Als reclamebureau ben je bezig met de vorm, inhoud, boodschap en medium voor je accounts. Hierbij is communicatie in emaille, blik of aluminium extra bijzonder door zijn tijdloze, klassieke, duurzame en nostalgische uitstraling. En bovenal draagt dit medium de belofte in zich uit te groeien tot een stijlicoon van deze tijd tot in de verre toekomst. Als collectors-item of als nostalgisch aandenken. Denk aan de vele oude borden van Persil, Van Oordt sigaretten, Borgward auto’s, Adelaar en vele anderen.

De mogelijke vormen in emaille zijn vrijwel onbeperkt evenals de mogelijke toepassingen. Naast de ‘normale reclameborden’ kan emaille, blik of aluminium ook toegepast worden voor thermometers, klokken, kapstokken, blisters, verpakking, holders, staanders, kalenders, dienbladen enzovoorts.

 

Voor de toepassing van emaille, blik en aluminium in de communicatie kan gedacht worden aan gebruik in het distributiekanaal (zoals dealers of franchisenemers), voor merchandising, binnen een spaarplan-concept, als onderscheiding, voor beeldvorming, als sfeer-bepaling en zo voorts.

Deze website bevat talloze voorbeelden die de echte Creative Director niet alleen voorziet van inspiratie maar bovenal de partner aanreikt die een stap verder gaat. In concept, in creativiteit, als sparring-partner, voor de realisatie en zelfs voor de distributie.

Laat u inspireren. Laat u verrassen.

Bel ons!

Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Offerte?

Vraag een offerte aan via ons formulier

Vakmanschap

Kwaliteit sinds 1983

Snelle bezorging

Direct uit eigen productie

Advies

Betrokken bij uw project

Duurzaam

Blijvende publiciteit voor uw merk