Logo Willems Classics
Webwinkel voor standaardborden

Emaille Borden Overheid

 

Onze vele klanten bij de Overheid maken gebruik van emaille toepassingen voor straatnaamborden, waterpeilschalenmonumentenbordenthermometers, gemeenteschilden enzovoorts.

De duurzame toepassing, de klassieke uitstaling, de kwaliteit en de scherpe prijs zijn allemaal redenen waarom Willems Classics vooraanstaand leverancier is voor de overheid voor emaille, blik of aluminium wandborden.

Emaille borden met bv. Eigen Weg, Artikel 461 borden, Wegsleepregeling maar ook bewegwijzering, signalering en verkeersborden in de breedste zin van het woord zijn voor ons standaard emaille producties. TopEmaille is hierin het kernwoord en staat voor handgemaakt emaille op de traditionele wijze geproduceerd. Per kleur in de oven op 800°C. Graffiti- en UV bestendigheid behoeden deze praktijkborden voor verpaupering.

 

 

Naast de vele bekende bewegwijzerings borden verzorgen wij ook het wapen van de gemeente, overheid & ambassade in emaille. Verleden en heden gaan dan ook hand in hand. Vaak wordt er op de gevel zowel het oude traditionele logo weergeven evenals de up to date versie. Deze combinatie kunnen wij stijlvol naast elkaar in weersbestendig emaille produceren. Voor o.a. stadsfeesten en jubilea maken wij kleine emaille plaquettes als aandenken. De detailhandel plaatst deze veelal op zijn of haar gevel.

De mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd of het nu gaat om huisnummers, naamplaten, straatnaamborden voor oude stadskernen, parkeerborden of informatieborden.

Vraag uw specifieke offerte op maat aan en wij helpen u graag verder.

Een paar voorbeelden

Bel ons!

Neem bij vragen gerust contact met ons op!

Offerte?

Vraag een offerte aan via ons formulier

Vakmanschap

Kwaliteit sinds 1983

Snelle bezorging

Direct uit eigen productie

Advies

Betrokken bij uw project

Duurzaam

Blijvende publiciteit voor uw merk