Reclamebureau

 • Vakmanschap

  Kwaliteit sinds 1983

 • Snelle levering

  Direct uit eigen productie

 • Advies

  Betrokken bij uw project

 • Duurzaam

  Blijvende reclame voor uw merk

Emaille reclame borden

Als reclamebureau ben je bezig met de vorm, inhoud, boodschap en medium voor je accounts. Hierbij is communicatie in emaille, blik of aluminium extra bijzonder door zijn tijdloze, klassieke, duurzame en nostalgische uitstraling. En bovenal draagt dit medium de belofte in zich uit te groeien tot een stijlicoon van deze tijd tot in de verre toekomst. Als collectors-item of als nostalgisch aandenken. Denk aan de vele oude borden van Persil, Van Oordt sigaretten, Borgward auto's, Adelaar en vele anderen.

De mogelijke vormen in emaille zijn vrijwel onbeperkt evenals de mogelijke toepassingen. Naast de 'normale reclameborden' kan emaille, blik of aluminium ook toegepast worden voor thermometers, klokken, kapstokken, blisters, verpakking, holders, staanders, kalenders, dienbladen enzovoorts.

Emaille wandborden als relatiegeschenk, POS-items of dealerschild

Voor de toepassing van emaille, blik en aluminium in de communicatie kan gedacht worden aan gebruik in het distributiekanaal (zoals dealers of franchisenemers), voor merchandising, binnen een spaarplan-concept, als onderscheiding, voor beeldvorming, als sfeer-bepaling en zo voorts.

Deze website bevat talloze voorbeelden die de echte Creative Director niet alleen voorziet van inspiratie maar bovenal de partner aanreikt die een stap verder gaat. In concept, in creativiteit, als sparring-partner, voor de realisatie en zelfs voor de distributie.

Laat u inspireren. Laat u verrassen.

« Terug naar overzicht