Nieuws

 • Vakmanschap

  Kwaliteit sinds 1983

 • Snelle levering

  Direct uit eigen productie

 • Advies

  Betrokken bij uw project

 • Duurzaam

  Blijvende reclame voor uw merk

Life is a...

Onlangs hebben wij voor Protest een exclusieve serie emaille platen mogen produceren. Deze borden met de pakkende kreet "Life is a board, surf's up" hangen momenteel enkel in de grotere Protest winkels. 

Ook in kleinere series kunnen wij u perfect bijstaan voor de aankleding van uw winkel(s), dealers / verkooppunten of kantoor.

Wij horen graag van u!

Excellent met een gouden tint

Sinds '99 produceert Willems Classics al excellent dealerschilden voor FR-security. Hun beste dealers krijgen elk jaar een emaille schild in pakkende kleuren in combinatie met de kreet "Excellent Performance"

Voor "het neusje van de zalm" wordt een kleine serie uitgevoerd met het jaartal in goud. 

De emaille borden worden op deze manier perfect ingezet! Het is natuurlijk een ontzettend mooi relatiegeschenk, welke al vele jaren positieve reacties oproept bij de dealers, maar ook de eindgebruiker van hun producten weten dat hun verkooppunt (al vele jaren) goede productkennis heeft.

Premium powered relatiegeschenk

Voor Newave UPS systems is Willems Classics totaal partner geweest voor de uitvoering van een serie relatiegeschenken. Deze zijn in de oudjaars periode persoonlijk overhandigt aan hun "premium" relaties. Volledig in samenspraak hebben wij assistentie verleend voor het design, en op deze manier een hoogwaardig emaille bord weten te creëren. Het logo bijvoorbeeld, is volledig handmatig gesjabloneerd aangebracht, wat het bord een luxe en kwalitatieve uitstraling geeft. Dit is volledig in lijn met hun "Swiss Made" producten. De dealerschilden zijn erg goed ontvangen, en hebben een prominente plek gekregen bij hun ontvangers.

Brand Weizen reclameschild

Voor het merk Brand Weizen van Heineken heeft Willems Classics het officiële reclamebord mogen produceren. Dit blikken reclamebord met preging, met het mooie formaat van 40x60 cm. zal deze zomer in vele horecagelegenheden een prominente plek innemen. Door de reliëfwerking in de tekst en het bierglas trekt het bord al de aandacht. Om het compleet te maken hebben wij middels een metallic druk een gouden rand toegevoegd aan het bord.

Blikken reclamebord Brand Weizen - Heineken

Geinteresseerd in een dergelijke reclameuiting? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een succesvolle marketingactie te komen.

Kwaliteits schilden "Super Supermarkt"

Voor de stichting Super Supermarkt (Vakcentrum) heeft Willems Classics B.V. volledig in eigen beheer het kwaliteitsschild geproduceerd.

Stichting SSK selecteert supermarkten welke uitblinken in verschillende aspecten (oa. milieu, assortiment en lokale betrokkenheid). De supermarkten welke uitblinken in alle categorieën krijgen het emaille kwaliteitsschild uitgereikt.

Als u het bord bij uw supermarkt aantreft, bent u dus verzekerd van winkelgenot!

 

Bent u ook op zoek naar kwaliteitsschilden of dealerschilden? Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden.

Pagina's